Anlita Oss


Våran Expertis

Anlita oss

Våran Expertis


Vi har jobbat som assistenter i många år så vi vet hur det fungerar att jobba hemma hos  olika människor.  Vi kämpade i 4,5år för att skaffa ett tillstånd för att kunna starta ett assistansbolag som ska kunna skapa värde och göra skillnad för dig.

Vi vill jobba där det skapas värde hemma hos dig!

Vi ser gärna att vi är inarbetade hos dig som brukare för att säkerställa att dina behov tillgodoses samt att vi kan hoppa in och jobba om din ordinarie personal är sjuk.


Varmt välkommen till oss på Soleil Assistance AB!

Vi i Soleil Assistance är det lilla företaget som lägger det stora personliga engagemanget i alla våra kunder. Hos Soleil Assistance är DU unik!

 

Vi som startade Soleil Assistance har arbetat som personliga assistenter i minst 15år vilket är

en stor fördel för att hjälpa och utforma den bästa assistansen just för DIG.

 

Vi vill vara en del av ditt arbetsteam så vi ser gärna att vi är inarbetade hos dig som assistansberättigad för att kunna vara säkra på att DU får den assistans som fungerar för dig i din vardag.

   Hembesök

 

Ring oss så kommer vi hem till DIG och pratar igenom hur vi kan skräddarsy DIN assistans så som DU vill ha den utformad.

 

 

Vårt mål är att du som kund ska kunna leva ditt liv som DU vill varje dag, året om med hjälp av assistans från Soleil assistans.