Om Oss

Vi finns här för

Just DIG

Om oss


VEM ÄR VI

HUR KAN VI HJÄLPA DIG

Om oss


Vi har jobbat i över 18år som personliga assistenter i både små och stora företag samt i olika kommuner. Vi såg vilket problem det var att synas i större bolag, som brukare, assistent och anhörig så försvann man väldigt lätt i mängden och fick inte göra sin röst hörd.

Detta ville vi göra ändring på så efter lite funderande över vad vi som enskilda personer kunde göra? Beslutet som landade var att starta eget assistansbolag för vi kan ju biten om vården. Väldigt mycket pluggande och kämpande så står vi 4,5 år senare med vårt tillstånd från IVO i handen och i startgroparna för vårt eget företag som döptes till Soleil Assistance som betyder solsken på franska för att vi vill sprida ljus, värme och glädje till våra brukare, personal och anhöriga.


Varmt välkomna till Soleil Assistance som bedrivs av Madeleine Olsson och Ines Serrate.Vi ser personalen som DITT viktigaste arbetsinstrument så vi kommer kontinuerligt att utbilda, fortbilda och stötta personalen i det dagliga arbetet så att du som assistansanvändare ska känna dig trygg.

Soleil Assistance AB anordnar DIN assistans på det vis som DU vill ha det, Du väljer själv hur mycket insyn DU vill ha i DIN assistans. Helt enligt LSS-lagens intention med grunderna Medbestämmande, integritet, inflytande och självbestämmande.


Soleil Assistance AB har tillstånd från IVO att bedriva personlig assistans enligt lag (1993:387 §9 ) om stöd och service till vissa funktionshindrade. Vi anordnar personlig assistans för barn och  vuxna funktionshindrade i personkrets 1,2 och 3


Vi arbetar fortlöpande med att säkerställa kvaliten hos dig som kund genom handledning av personalen, genomförandeplan, kontinuerlig kontakt med dig.

Vårat Team

Madeleine Olsson


Email: Madeleine@soleilassistance.se

Tel: +46 73-248 88 60


Verksamhetsansvarig/VDJag har jobbat som personlig assistent i 15år. Har jobbat på äldreboende, hemtjänst och inom psykiatrin. Är utbildad undersköterska. Läst Socialrätt 7,5hp, Arbetsmiljölagstiftningen 15hp samt LSS-lagstiftningen 7,5hp.

Jag är positiv, energisk, glad och målmedveten.


Ines Serrate


Email: Ines.soleilassistance@gmail.com

Tel: +46 70-878 00 96


Personalchef


Jag har jobbat inom vården sedan 1977, Har jobbat på äldreboende, hemtjänst och personlig assistent.

Jag beskrivs som positiv, klok samt praktisk lagd människa.